Piano - Play Magic Tiles Game

4.8 ( 448 ratings )
Müzik Eğlence
Geliştirici: Gismart
ücretsiz

Başlangıç düzeyinden maestroya piyano çalmayı öğrenmenin en hızlı yolu. En İyi Müzik Uygulaması dalında Appy Awards galibi.

Müzisyenler ve yeni başlayanlar için müzisyenler tarafından yapılmış ücretsiz şarkı ve notalarla tek gerçekçi piyano ve müzik aleti öğrenme uygulaması!
Hemen şimdi indir ve Telefonunda ya da tabletinde piyano klavyesini çalmayı öğren!

Gismart Piyano yazılı müzikleri okumayı ve caz, blues, klasik müzik ve pop müzik hitlerini çalmayı öğreten derslerde ücretsiz çalma seanslarında sana eşlik edecek.

Dijital Piyano uygulamamız çok çeşitli müzik aletleri arasından seçim yapabilmene olanak sağlar: kuyruklu piyano, önce kuvvetli sonra yavaş çalan piyanodan keman, harpsikord, akordiyon, org, eski görünümlü piyano ve gitar. Asıl melodileri serbest modda çıkar ve bunları özel efekt veya ritmlerle tekrar çalmak üzere kaydet veya büyük bir piyanist olmak için ihtiyacın olan her şeyi öğrenmek için derslerle çal. Piyanist olma yolculuğunda tüm ana akorları ve yazılı müzikleri nasıl okuyacağını öğren ve maestro!

◆◆◆ Gerçek Piyano uygulaması özellikleri ◆◆◆
◆ Tam 88 tuş piyano klavyesi
◆ 8 Farklı piyano klavyesi ve müzik aleti:
Piyano klavyesi
Kuyruklu Piyano klavyesi
Org
Harpsikord
Akordiyon klavyesi
Elektrogitar
Çello Pizzicato
Eski görünümlü piyano
◆ Tekli veya Çiftli kaydırılabilir klavye
◆ Ücretsiz piyano şarkıları
◆ Piyano notaları öğretmeni
◆ Piyano pratik modu
◆ Ücretsiz piyano dersleri
◆ Popüler ve klasik piyano şarkıları
◆ Piyano kayıt özelliği - çaldıklarını kaydet ve paylaş
◆ HD Piyano

Uygulamada aşağıdaki üyelik seçenekleri mevcuttur:
- Haftalık, Aylık ve Yıllık*
- Ücretsiz deneme üyeliği, yenilemeden 24 saat önce iptal edilmezse otomatik olarak yenilenir
- Eğer ücretsiz deneme süresi sunulmuşsa, bunun kullanılmayan herhangi bir kısmı, kullanıcı o yayına üye olduğunda ortadan kalkar
- Üyelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir ve otomatik yenileme, satın alımdan sonra kullanıcının Hesap Ayarlarına giderek kapatılabilir

Privacy Policy: https://gismart.com/privacy-policy/
Terms of Service: https://gismart.com/terms-of-service/

*Fiyat, "Appleın App Store Matrix" tarafından belirlenen değere eşittir ve abonelik fiyatının $ USD karşılığıdır.